Ismerd meg A November 16.-i

Üzletember akadémia előadóit!

Ti is így szoktátok csinálni?

Mindig így szoktuk csinálni!!! – az üzleti élet LEGDRÁGÁBB négy szava 🤔
Hallottad vagy mondtad már ezt a 4 szavas mondatot a munkád kapcsán?
Kíváncsi vagy rá mit üzen és miben gátol az üzleti életben?
Akkor neked is itt a helyed szeptember 22-én, ahol Váthy Edittől megtanulhatod, hogyan változtass jól a működéseden, hiszen a tegnap még jónak tűnő működés, sokszor ma már nem versenyképes…

Precizítás, Minőség, Bizalom

Hallottál már a leanről? – nem eszközök sokasága, hanem gondolkodásmód
Pető Sándor folyamatfejlesztési/lean szakértő, tréner segítségével ismerkedhettek meg a LEAN világával!
Mit kell tudnod Sándorról?
Folyamatfejlesztési, vezetői, termelés menedzsment tapasztalatait autóipari cégnél szerezte. 10 éve független szakértőkénk, trénerként dolgozik folyamatfejlesztési és mérnöki projekteken elsősorban gyártó multinacionális és KKV cégeknél. Részt vett több lean transzformációban is, ahol a stratégia alkotástól, a szervezet átalakításán át, a fenntartásig támogatta a cégeket.

A Leannovation brand alapítójaként a lean szemlélet és gondolkodásmód elhivatott képviselője.

Hatékony csopőortos együttműködés!

A rajzolás végigkísérte az életemet, néha szorosabban jött velem társként, és volt, hogy kicsit megbújt valahol, de nem túl messzire. Rajzban mindig könnyebben közöltem, vagy értettem meg dolgokat, főként, ha szövevényes, sok információt tartalmazó dologról volt szó.

2017-ben derült ki számomra, hogy ezzel másokat is támogathatok. Egy trénerképzésen résztvevőként láttam egy papírprezit a megoldásfókuszú megközelítésről. Teljesen elvarázsolt! Emlékszem, már nagyon fáradt voltam, mégis minden pillanatban figyeltem, kíváncsian vártam, hogy mi lesz a következő ábra, ami a papírra kerül.

Ezután ismerkedtem meg a falra, függőleges felületre rajzolás tudományával, az újratölthető filctollakkal, rajzolt betűtípusokkal… Elvégeztem a Grafacity vizuális technikák képzését, s azóta is sokszor jegyzetelünk együtt. 2018 decemberében tartottuk először Strenner Szilárddal közösen a vizuális technikák képzést, nagy megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozhatok vele azon a képzésen, ahol tanultam.

2021-ben nyitotta meg FIRKA MŰHELY, amely online kurzusokat és rövidebb workshopokat kínál rajzolni vágyóknak és azoknak, akik ismerkednének a vizuális folyamattámogatás mesterségével. Nagy álmom, hogy a pedagógusoknak és csoportokkal dolgozó szakembereknek segítsek új utakat találni célcsoportjukhoz a vizualitáson keresztül.

Eleinte saját tréneri munkám támogatása volt a célom, ma már trénereknek, előadóknak, vezetőknek rajzolok. A grafikus jegyzetelés egy különleges flow élmény számomra. Mérnökként szeretem a lényeget kiemelni és strukturálni, miközben az így készülő vázlat mellett megjelenő rajzokkal többet mondhatok, mint több oldalnyi szöveggel. A legjobban azt szeretem ebben a munkában, hogy mosolyt varázsol az emberek arcára:)”

JEGYEK

Ne hagyd ki ezt az előadássorozatot sem és  válts jegyet a magabiztos, sikeres, vállalkozók közé ONLINE vagy SZEMÉLYESEN!

A LEAN módszer – online előadás 2021. 11. 16.

FIZETÉSI MÓD

Miután leadtad a jelentkezésed, azonnal bankkártyával tudod rendezni a vételárat és máris biztosítod a helyed az eseményen.

b

SZÁMLÁZÁS

Díjbekérőd és számlád automatikusan kerül kiállításra, így kérlek figyelj az adataid pontos megadására.

Kérdésed van?

Ha maradt kérdésed, amire nem kaptál választ az oldalon, kérlek keress minket az info@uzletemberakademia.info.hu email címen és mihamarabb megválaszoljuk azokat.

A LEAN módszer – offline előadás 2021. 11. 16.

2022-es BÉRLET részletei hamarosan

N

5 alkalom

N

15 előadás

N

15 óra oktatás

N

Ha jobb vállalkozást szeretnél, először tegyél rendet a fejedben...

Ehhez kapsz olyan segítséget, amit könnyen meg is tudsz valósítani…
N

Mennyire vagy jó cégvezető?

Minden cég növekedése a vezetői szinten áll vagy bukik. Ahol képesek a vezetők túlnőni önmagukon, ott a növekedés folyamatos. De ezen dolgozni kell, fejleszteni önmagunkat. Te hogyan fejleszted?

N

Miért fontos az EQ?

Az érzelmi intelligencia (EQ) az ember olyan jellemzője, amely az iskolai végzettségénél és értelmi képességeinél is jobban meghatározza munkahelyi sikerességét. A magas EQ-val rendelkezők jobban teljesítenek a munkában.

N

Tiszta beszéd!

A magabiztos megszólalás és a meggyőző kapcsolatteremtő képesség növeli a vezetők eredményességét.

N

Tudtad?

Szakmai segítséggel és okos gyakorlással senki nem akadályoz meg abban, hogy Te is sikeres cégvezető legyél

N

Magabiztosabb megszólalás

Magabiztosabbá szeretnéd tenni megszólalásod, a hangod nem fejezi ki megfelelően személyiségedet, munkaeszközöd a beszéd, ezért szeretnéd fejleszteni,

Helyszín és időpont

HELYSZÍN

BNI Északnyugat központ

Budakalász, József Attila utca 75.

IDŐPONT

2021. november 16.

14:00-18:00