Minden vállalkozás mögött egy ember áll…

A június 8.-i Üzletember Akadémián az érzelmekre fókuszálunk!

Érezted már úgy, hogy egy üzleti döntést nem racionálisan hanem érzelmi alapon hoztál meg?
Vajon hogyan lehet megtalálni a határt a kemény érzelemmentes katonatiszt vezető és egy érzelmileg könnyen befolyásolható cégvezető között?
Érzelmek nélkül egyáltalán van értelme döntéseket hozni?
Június 8.-án három fantasztikus szakember segít nekünk kibogózni a szálakat az érzelem és az értelem között!
SZABÓ ATTILA abban lesz a segítségünkre, hogyan ADD EL(Ő) MAGAD hogy Izgalmasan, Magabiztosan És MEGNYERŐEN Beszélj! Hidd el, hogy ez lesz a legnagyobb értékű befektetésed!
A TANÁRÚRtól Dr. Mérő Lászlótól megtudhatjuk, hogy bármennyire is furcsa az érzelmeknek bizony van logikája… sőt, hiányukat éppen a racionális gondolkodás sínyli meg elsősorban. És ez nemcsak a pozitív érzelmekre érvényes, egy rossz hangulat vagy hirtelen düh javíthatja gondolkodásunk minőségét, és akár az üzleti döntéshozatalban is segíthet.
DR. PREZI, is itt lesz velünk, aki nélkül már nem lehet Üzletember Akadémia évadot tartani! 🙂 Üzleti előadás, vezetői beszéd, prezentáció, konferencia vagy TEDx-beszéd? A memóriádra mindegyiknél szükség van. Tudtad, hogy az agy tárol, a szív emlékezik?Mik lehetnek a memória mágikus mantrái, amiket alkalmazva hatni tudsz az érzelmekre, de a lényeges infok eljutnok az agyhoz is?! Tanuld meg a titkot Magyarország legfoglalkoztatottabb kommunikációs trénerétől!

Az április 13.-i Üzletember Akadémián felkészültünk a változásra!

Változásra várva?! De mi lesz a változás után? Ki marad talpon hogyan motiváld az embereidet és hogyan lesznek új vevőid? Április 13-án kiderül!
Jacsó László – Karantén mellékhatásainak kezelése, avagy hogyan motiválj a válságban!? Talán ilyen nehéz helyzetben még soha nem volt egy vezető mint most… Home office, hatékonyság, eredmények, motiváció és bizonytalanság. MIt csinál egy ilyen helyzetben a jó vezető? Hogyan tudja megtartani sőt inkább szinten tartani és motiválni a kollégáit? április 13.-án ez is kiderül!
Janata Krisztina – 20 perc és már írod is!
Szövegírás??? Hát azt meg minek?
A legtöbb marketingszöveg, amit Te, vagy a többi vállalkozó megír magáról, a kínálatáról, az teljesen korrekt: minden benne van, amiből dolgozni kell. Csak egy gond van vele… rémesen előnytelen a tálalása… De ezen most segítünk!
Pacsek János – az ország legkeresettebb hideghívó trénere és értékesítési szakértője igazi specialistája a hideghívásoknak, az 5200 tárgyalás, a 3000 üzletkötő oktatása és a 900 vezető képzés kellő referencia ahhoz, hogy a legjobbtól tanuld el a hideghívás legnagyobb trükkjeit!

A február 9.-i Üzletember Akadémián felkészültünk a változásra!

A február 9.-i előadássorozatában triplázzuk a női energiákat, hiszen vendégünk lesz:
Ruff-Kiss Ágnes- beszédtechnika tanár, beszédtréner
Akitől megtudhatjuk, hogy a minőségi megszólalásunkkal hogyan gyakorolhatunk hatást kommunikációs partnerünkre. A női vezetők, üzletasszonyok a beszédtechnika eszköztárának feltérképezésével, erősségeik és gyengeségeik tudatosításával eredményesebbé válhatnak munkájuk során.
T. Bieniek Ildikó – Nonverbális kommunikációs szakember,
A női erősségek tükrében nézünk rá a vállalkozói kihívásokra. Ha elfogadjuk, hogy a nő és férfi bizonyos szempontból más-más evolúciós fejlődés „végtermékei”, akkor azon sem csodálkozunk, hogy adott üzleti szituációkra eltérő megoldásokat alkalmazunk. Az előadás során ezért kisebb gyakorlatokon keresztül feltérképezzük a női eszköztárat – szakmámból kifolyólag részben a nonverbalitás, a vállalkozói fellépés tükrében – és rámutatunk, hogy milyen bámulatos hatása van ebben a holnap bizonyosságát nélkülöző világban a női vezetők, vállalkozók és üzletasszonyok energiáinak.
Vicsápi Natália – az Év Vállalkozója Szlovákiában
Napjainkban mi sem nagyobb kihívás, mint nőként folyamatosan erőt, magabiztosságot, hibátlan eleganciát sugározva vezető pozícióban dolgozni és szüntelenül helyt állni. Nap, mint nap megküzdeni az elismerésért és megtartani azt.
Vajon ki az, aki erről hitelesebben tudna nyilatkozni, mint az a személy, akit az Év Vállalkozójának és az Év Nőjének is megválasztottak Szlovákiában.
Korábbi kőkemény egoista és sikerorientált élete a teljes kiégéshez, majd személyes bukáshoz vezetett. Kilátástalannak tűnő helyzetből állt újra talpra és egy olyan, teljesen új minőségű életet sikerült felépítenie, amiről korábban még álmodni sem mert. Az „Írd Te a sorsodat!” című könyvében meghökkentő őszinteséggel és teljesen nyíltan vall a bukásáról és az immár mögötte álló út embert próbáló nehézségeiről.

A november 10.-i Üzletember Akadémián felkészültünk a változásra!

November 10-én újra Te kerülsz fókuszba és a bevételed! Sikeres cégvezetőként hatással kell lenned az üzleti partneredre, a beszállítóidra és a megrendelőidre, de hogyan tudod elérni a megfelelő hatást?
Ebben segít neked
Dr-Skita Erika
Erika előadásának a címe:
EQ a gyakorlatban: és leesnek a tantuszok
Tudod, hogy van olyan, hogy EQ. Tudod, hogy jó valamire. De hogyan segít, ha a kollégád kezelhetetlen, ha a csapatodban együttműködés helyett egymásra mutogatás megy vagy ha éppen nem jön össze egy üzlet?
Hogyan tudod jól használni a „soft”készségeidet, az érzelmi és társas intelligenciádat a mindennapokban?
Ezekre a kérdésekre keressük a „földhözragadt” és praktikus válaszokat, interaktív módon.
Konkrét és gyakorlati példák, nagy felismerések és AHA-pillanatok 60 percben, természetesen érzelmi intelligenciával fűszerezve.
Palánkai Gábor, üzleti mentor
20 éve vezet cégeket, különböző iparágakban, saját bevallása szerint nem tréner, sem tanácsadó, cégvezető, vállalkozó a mai napig is.
Gyakorlati szakemberként abban támogatja a KKV cégvezetőket, hogy megtalálják a cégük gyenge pontjait, megerősítsék azokat. Amióta cégvezetőknek segít a cégeiket építeni, rendbe rakni, ezen vállalkozások bevételnövekedése meghaladta az 1,5 Mrd Ft-ot. Ezt azzal éri el, hogy teljesen más alapokra helyezi a cégépítést, és olyan dolgokat tud megvilágítani és megoldani, amiket korábban nem tudtak.
Ebben saját, gyakorlatban kikristályosodott módszertana segíti.
Jelmondata: Sikeres céget, egyszerű eszközökkel!
Ruff-Kiss Ágnes
beszédtechnika tanár, beszédtréner
Hivatásom, hogy segítsek a kommunikációs tartalom megfelelő megszólaltatásában. A beszéd személyiségünk egy része, ezért van jelentősége annak, mennyire hitelesen és pontosan fejezzük ki magunkat. A beszédképzés hozzájárul kommunikációnk eredményességéhez, miközben alakítja önismeretünket, személyiségünket. A telt, magabiztos, kifejező beszéd a hitelességet és meggyőzőerőt is növeli.

A szeptember 22.-i Üzletember Akadémiát ” Mindig így szoltuk csinálni”!

Megdöbbentő, de napi folyamataink, tevékenységeink min. 90%-a veszteség, azaz közvetlenül nem teremt értéket céljaink eléréséhez, ügyfeleink igényeinek kielégítéshez.
A megszokás, a rutin, a komfortzónánkban végzett tevékenység alapvetően gátol a problémák felfedésében, a fejlődésben. Az “így szoktuk csinálni”; mondatok egy gyakran hallott és természetes védekezés a változás ellen, hisz biztos a meggyőződés a munkatársak részéről, hogy a 20 éve bevállt módszernél nincs jobb…
De miért kell változnunk? Miért tartunk tőle és mit okoz,
ha a folyamatainkat és munkatársainkat nem fejlesztjük minden nap és nem nézünk rendszeresen tükörbe?
Mi az, amit szeptember 22-én Te is a kezedbe kapsz?
– Egy tükör, amiben biztosan felismered vállalkozásod fejlesztendő területeit
– Megtanulod, hogy a profin végzett munka következménye az elvárt eredmény
– Olyan innovatív megoldásokkal ismertetünk meg, amivel a csapatmunka tényleg közös élmény lesz mindenki számára
Ha Te sem vagy a vállalkozásod ellnsége itt a helyed!
Jó hír! Az előadást online és offline is megtekinthető!

A július 14-én Üzletember Akadémia történetből csináltunk árbevételt!

BERZE MÁRTON:szövegíró, marketinges. Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett politikatudományi diplomát, egyetemi évei alatt egy parlamenti párt frakciójánál dolgozott kommunikációs munkatársként és beszédíróként. Innen váltott szabadúszó szövegírásra, majd 2014-től a Speak! Nyelviskola marketingeseként, később ügyfélszerzési vezetőjeként folytatta pályafutását, ahol 4 év alatt felépítették Magyarország egyik legerősebb online jelenlétével bíró nyelviskoláját. 2019-ben csatlakozott marketingmenedzserként a piacvezető hazai szövegíró ügynökséghez, a Kreatív Kontrollhoz, később egy éven át operatív vezetőként irányította a cég szövegírói és kiadói üzletágának működését. 2020 januárjában alapította meg három társával közösen saját cégét, a The Underground marketingügynökséget, amely az Onlife Üzleti Konferencia szervezőjeként tette le a piacon a névjegyét. Karrierje során már ezernél is több cikket, reklámszöveget írt, rendszeres előadója hazai tréningeknek, konferenciáknak.
 
SZABÓ DOMINIKA: A hatékony kommunikáció alapjait az üzleti életben is a történetek képezik. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, amivel pedig hatást tudunk elérni. Ezen az előadáson bemutatjuk, miben rejlik a jó történet ereje, mi a storytelling kémiája és üzleti ereje, és azt is körbejárjuk, mi az a három alapvető üzleti történet, amit minden vezetőnek tudnia kell.
 
DR. PREZI: Magyarország legfoglalkoztatottabb prezentációs trénere, aki több mint 1000 tréningnap és 8000 résztvevő tapasztalatait osztja meg képzésein. Tíz éve ír szakmai blogot és idén jelent meg második prezentációs szakkönyve (Előadok, tehát vagyok I-II.). Sok hazai vállalkozó és felsővezető személyes előadói felkészítője, TEDx előadó és TEDx coach. Nagy pillanatokhoz nagy beszédek dukálnak. És még az átlagembernek is vannak ilyen pillanatai. Azonban, belül mindenki szárnyaló sasmadár, de ha ki kell állni egy színpadra akkor verdeső veréb lesz. Tudtad? Szakmai segítséggel és okos gyakorlással senki nem akadályoz meg abban, hogy hatásos előadóvá válj.

A május 12-i Üzletember Akadémia FÓKUSZÁBAN a MOTIVÁCIÓ állt

SÖRÉNYI ATTILA – ALAKÍTS KI EGY MOTIVÁLÓ RENDSZERT, VAGY FIZETNI FOGSZ… Annál, hogy kiképzed a munkatársaidat és elviszi a konkurencia, csak egy rosszabb van. Ha nem képzed ki és nálad maradnak! Annál, hogy nem alakítasz ki motiváló környezetet, csak egy nagyobb hiba létezhet, ha mindent pénzzel akarsz megoldani!

PÉTERVÁRY KATA – Vészhelyzeti marketing protokoll!
Tudtad, hogy az üzleti intelligencia a változáshoz való alkalmazkodó képesség… Akkor itt az ideje, hogy megnyomd a RESET gombot! És nézd meg, hogyan ösztönözheted újra vásárlásra a karanténba zárt vevőidet és indíthatod be a pénztermelő gépezetedet!

PUSZTAI ÁDÁM – A körültekintő szakemberek játékkal és tudománnyal teszik hatékonyabbá és érdekesebbé a világot.
Erre jó a gamification, meglátod imádni fogod!
Te is fókuszáltabb figyelmet, és motiváltabb követőket szeretnél… 

A március 24-i Üzletember Akadémia FÓKUSZÁBAN a VÁLLALKOZÓ és a VÁLLALKOZÁS állt

Bár az előadást nem online-ra terveztünk, de gyorsan alkalmazkodtunk a körülményekhez! Március 24-én három fantasztikus szakember mutatta meg, hogyan kell kialakítani úgy a vállalkozásodat, hogy az hosszútávon is sikeres és életképes legyen…

KULCSÁR TIBOR – akinek a nevéhez köthető az első “Start-UP” sikertörténet Magyarországon! Tibor elmondja majd Nektek, személyes sikerének titkát és szó lesz arról is, melyek a vállalkozáshoz szükséges alap készségek és kompetenciák? Vagyis – Ezek nélkül ne vállalkozz!

T. BIENIEK ILDIKÓ – Aki, éveken keresztül tanulmányozhatta testközelből, hogy a televízió-, reklám- és divatvilág hogyan alakítja értékesítéssé, meggyőzéssé a személyes vonzerőt. Az általa képviselt Hatásgyakorlat módszerben tíz év gyakorlati tapasztalatait egyesíti olyan tanulási stratégiává, ami a személyes arculat elemeit a hatásos kommunikáció eszközévé teszi.
Az erősségeket láttatni kell! Vagyis – Hogyan kommunikáld önmagad?

PÜSÖK ZOLTÁN– közel 20 éve foglalkozik követeléskezeléssel és követelésmenedzsmenttel, több mint 13 ezer ügyben vett már részt, mint követeléskezelési szakértő. Zoltán bemutatja Nektek a vállalkozás “sötét” oldalát, vagyis ki a végrehajtó? Kit hívnak behajtónak és pontosan mit tehet a felszámoló?

A január 21-i Üzletember Akadémia témája: Hogyan legyél megnyerő a színpadon és a magánéletben is!?

A FÓKUSZBAN továbbra is az ember áll! 
Az Üzletember Akadémia ismét olyan előadássorozatot állított össze, ahol valódi üzletemberek nyíltan és őszintén beszélnek a mindennapi nehézségekről, akadályokról és megoldást adnak az üzlet és a magánélet közötti egyensúly kialakításában.

Itt volt velünk:

Dr.PREZIelőadó, aki Magyarország legfoglalkoztatottabb prezentációs trénere, aki több mint 1000 tréningnap és 8000 résztvevő tapasztalatait osztja meg képzésén.

SZERDAHELYI JUDIT stílus tanácsadó, aki megmutatja Neked, hogyan öltözz az üzletedhez, hiszen a MEGJELENÉSEDEN múlik, milyen hatást váltasz ki az ügyfeleidből, mennyire hisznek neked, mennyire vásárolnak majd Tőled.

PRINCZ KATALIN mediátor, aki a m ostani előadásában artra keres választ, hogy vajon min múlik az ügyfél elégedettsége? Mit tehet a vállalkozó a saját elégedettségéért? Mit kell meglátnunk az ügyfél reklamációjában és azt, hogyan kezeljük?

A november 12-i Üzletember Akadémia témája: az egyensúly megtalálása az üzleti és a magánéleted között

Az első Üzletember akadémia előadói voltak

PRINCZ KATALIN, aki nem kerüli, hanem megoldja a konfliktusokat
PÜSÖK ZOLTÁN, aki adós és követeléskezelői oldalról is a segítségedre lesz
dr.SKITA ERIKA, aki az érzelmi intelligencia segítségével nyújt megoldást a magán és az üzleti problémákra
KIS CSABA, akitől  megtudhattuk, hogyan lesz versenyelőny számodra az egészség és végül de nem utolsósorban…
PÉTERVÁRY KATA segített abban, hogy az online megjelenésed, az üzleti és magán profilod is kifogástalan legyen…