Így éreztük magunkat

04.26

Marketing infúzió

Vigyázat a rendezvény vényköteles… mert van rá sansz, hogy a Te céged, a Te terméked, a Te szolgáltatásod lesz a legjobb az értékesítésben, a kommunikációban vagy akár az egész piacond.. de vajon mi kell ehhez? Amit az infúziódba csepegtetünk: Egy kis furfang, 30 év tapasztalat, lehengerlő stílus, megspékelve egy kis tartalommarketinggel és az extra egy szemüveg, aminek köszönhetően Te már nem válsz a médiamanipuláció áldozatává. Ugye milyen egyszerű? 

Akik ennek a mesterei: Janata Kriszta, Wolf Gábor, Dr. Kenyeres Attila

02.15

Dimenzióváltás a kommunikációban

Ma már minden piaci szereplő a showbizniszben dolgozik. Világunk a vizualitásról, az érzelmekről, a kalandokról, egyszóval az élményekről szól. Az ügyfél élményt vár a tárgyalástól, a munkatárs élményt vár az értekezlettől, a piac élményt vár a reklámtól és a marketingtől. A vezetők számára nélkülözhetetlen tudás, hogy megtanuljanak a másik oldal fejével gondolkodni, hogy megértsék az új elvárások törvényszerűségeit.

Előadóink: Szalay Ádám, Dr. Prezi, Nagy Gábor

09.21

“COVID” álló vállalkozás

Három fantasztius üzletember nyíltan őszintén tabuk nélkül beszél Neked arról, hogyan lesz hosszútávon is sikeres és “COVID” álló a vállalkozásod Minden cégvezetőnek vannak nap előforduló nehézségekről, akadályokról és iránymutatást adnak ezek megoldására!

Előadóink: Szabó Ervin, Fehér Péter, Csereklyei Bálint

06.08

Érzelmek hatása alatt

Érezted már úgy, hogy egy üzleti döntést nem racionálisan hanem érzelmi alapon hoztál meg? Vajon hogyan lehet megtalálni a határt a kemény érzelemmentes katonatiszt vezető és egy érzelmileg könnyen befolyásolható cégvezető között?
Érzelmek nélkül egyáltalán van értelme döntéseket hozni?

Előadóink: Dr. Mérő László, Dr. PREZI, Szabó Attila

04.13

Változásra Várva

Változásra várva?! De mi lesz a változás után? Ki marad talpon hogyan motiváld az embereidet és hogyan lesznek új vevőid?
Jacsó László – Karantén mellékhatásainak kezelése, avagy hogyan motiválj a válságban!? Talán ilyen nehéz helyzetben még soha nem volt egy vezető mint most… Home office, hatékonyság, eredmények, motiváció és bizonytalanság. MIt csinál egy ilyen helyzetben a jó vezető? Hogyan tudja megtartani sőt inkább szinten tartani és motiválni a kollégáit? április 13.-án ez is kiderül!
Előadóink: Janata Kriszta, Pacsek János, Jacsó László

02.09

Kamatoztasd a női energiádat

Napjainkban mi sem nagyobb kihívás, mint nőként folyamatosan erőt, magabiztosságot, hibátlan eleganciát sugározva vezető pozícióban dolgozni és szüntelenül helyt állni. Nap, mint nap megküzdeni az elismerésért és megtartani azt.
Előadóink: Ruff- Kiss Ágnes, T. Bieniek Ildikó, Vicsápi Natália

11.10

Hatással a bevételedre

 Sikeres cégvezetőként hatással kell lenned az üzleti partneredre, a beszállítóidra és a megrendelőidre, de hogyan tudod elérni a megfelelő hatást? Tudod, hogy van olyan, hogy EQ. Tudod, hogy jó valamire. De hogyan segít, ha a kollégád kezelhetetlen, ha a csapatodban együttműködés helyett egymásra mutogatás megy vagy ha éppen nem jön össze egy üzlet?

Előadóink: dr.Skita Erika, Ruff- Kiss Ágnes, Palánkai Gábor

11.10

Mindig így szoktuk csinálni!

Megdöbbentő, de napi folyamataink, tevékenységeink min. 90%-a veszteség, azaz közvetlenül nem teremt értéket céljaink eléréséhez, ügyfeleink igényeinek kielégítéshez. A megszokás, a rutin, a komfortzónánkban végzett tevékenység alapvetően gátol a problémák felfedésében, a fejlődésben. Az “így szoktuk csinálni”; mondatok egy gyakran hallott és természetes védekezés a változás ellen, hisz biztos a meggyőződés a munkatársak részéről, hogy a 20 éve bevállt módszernél nincs jobb…
Előadóink: Pető Sándor, Váthy Edit, Wieland Veronika,

07.14

Történetből árbevétel

A hatékony kommunikáció alapjait az üzleti életben is a történetek képezik. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, amivel pedig hatást tudunk elérni. Ezen az előadáson bemutatjuk, miben rejlik a jó történet ereje, mi a storytelling kémiája és üzleti ereje, és azt is körbejárjuk, mi az a három alapvető üzleti történet, amit minden vezetőnek tudnia kell.
Előadóink: Berze Márton, Szabó Dominika, Dr. PREZI,

03.24

Hogyan vállalkozz jól!

Az első “Start-UP” sikertörténet Magyarországon! MI a személyes siker titka, melyek a vállalkozáshoz szükséges alap készségek és kompetenciák? Vagyis – Ezek nélkül ne vállalkozz! Az erősségeket láttatni kell! Vagyis – Hogyan kommunikáld önmagad? És rávilágítottunk a vállalkozás “sötét” oldalára is, vagyis ki a végrehajtó? Kit hívnak behajtónak és pontosan mit tehet a felszámoló?

Előadóink: Kulcsár Tibor, T. Bieniek Ildikó, Püsök Zoltán

01.21

Színpadra fel!

A FÓKUSZBAN továbbra is az ember áll! 
Az Üzletember Akadémia ismét olyan előadássorozatot állított össze, ahol valódi üzletemberek nyíltan és őszintén beszélnek a mindennapi nehézségekről, akadályokról és megoldást adnak az üzlet és a magánélet közötti egyensúly kialakításában.

Előadóink: Szerdahelyi Judit, Princz Katalin, DR.PREZI