Mi történt a gazdaságban? – online előadás 2021. 09.21

14.990 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

Előadók:

SZABÓ ERVIN – Hihetetlen történet a Kulcs-Softté, amit érdemes újra és újra megízlelni: egy, a rendszerváltáskor elinduló apró informatikai vállalkozás, amely 30 éves fennállása mellett is képes a folyamatos fejlődésre és innovációra, tőzsdére ment, edukál, támogat és végrehajtott egy példaértékű generációváltást. Szabó Ervin vezérigazgató ennek jelentőségéről, elismerésekről, CSR-progjaimjaikról és a COVID kihívásairól mesél majd nekünk.
FEHÉR PÉTER– A networking következő szintje? Úgy hívják Power Team!
“19 évesen lettem vállalkozó, mert nem bírtam a kereteket. Jobban, szabadabban akartam élni mint a környezetemben élők. Az eltelt közel 20 évben jópár vállalkozást működtettem, állíthatom hogy mindet sikerrel. A networking hitem szerint a legjobb, leghatékonyabb módja egy cég fejlesztésének.
Saját példából tudom hogy milliárdokat jelent bevételi oldalon ha jól csinálod. A networking következő szintje pedig a Power Team. Hogy ez mit takar, arról beszélek majd az Akadémián.”
CSEREKLYEI BÁLINT – Az Ilogistic tulajdonosa beszél majd a Covid e-kereskedelmi szektorra gyakorolt hatásáról. A különböző iparágak közül a legnagyobb növekedést produkáló területekről. Majd egy személyesebb területet érintünk, a növekedés kihívásait kifejezetten a saját tapasztalatokat elmesélve.