Üzletember Akadémia 2021 2 alkalmas BÉRLET – OFFLINe

44.990 Ft

Kategória:

Offline belépő a 2021-es Üzletember Akadémia előadásokra: június 8-án, szeptember 21-én és november 16-án.

Szeptember 21. előadói:

Fehér Péter
" 19 évesen lettem vállalkozó, mert nem bírtam a kereteket. Jobban, szabadabban akartam élni mint a környezetemben élők. Az eltelt közel 20 évben jópár vállalkozást működtettem, állíthatom hogy mindet sikerrel. A networking hitem szerint a legjobb, leghatékonyabb módja egy cég fejlesztésének. Saját példából tudom hogy milliárdokat jelent bevételi oldalon ha jól csinálod..."

Szabó Ervin
Hihetetlen történet a Kulcs-Softté, amit érdemes újra és újra megízlelni: egy, a rendszerváltáskor elinduló apró informatikai vállalkozás, amely 30 éves fennállása mellett is képes a folyamatos fejlődésre és innovációra, tőzsdére ment, edukál, támogat és végrehajtott egy példaértékű generációváltást. Szabó Ervin vezérigazgató ennek jelentőségéről, elismerésekről, CSR-progjaimjaikról és a COVID kihívásairól mesél majd nekünk.

Csereklyei Bálint
Az Ilogistic tulajdonosa beszél majd a Covid e-kereskedelmi szektorra gyakorolt hatásáról. A különböző iparágak közül a legnagyobb növekedést produkáló területekről. Majd egy személyesebb területet érintünk, a növekedés kihívásait kifejezetten a saját tapasztalatokat elmesélve.

November 16. előadói:

Váthy Edit
LEANNOVATION - kapu a lean világába! A lean egy folyamatos utazás – nagy dolog elindulni, kemény dolog az úton maradni, a kitérők során pedig izgalmas tanulságokkal gazdagodunk...

Pető Sándor
Az "így szoktuk csinálni"; mondatok egy gyakran hallott és természetes védekezés a változás ellen, hisz biztos a meggyőződés a munkatársak részéről, hogy a 20 éve bevállt módszernél nincs jobb... vagy mégis?

Wieland Veronika
Facilitátorként meghatározott célok mentén megtervezzük és levezetjük a különféle csoportos munkafolyamatokat, eseményeket (pl. megbeszélés, konferencia, workshop stb.).