Üzletember Akadémia 2022 BÉRLET

Lepd meg magad egy bérlettel 2022 legjobb üzleti előadásaira. Választhatsz 3 vagy 4 alkalmas bérletet is. Add meg hány előadásra jönnél, majd válaszd ki, hogy melyekre!

Ha többet választasz, akkor az időrendben következő 3 előadásra írjuk jóvá a bérletet!
Product total
Termék ára

Az előadások rövid leírása:*

04.26

Marketing infúzió

Vigyázat a rendezvény vényköteles… mert van rá sansz, hogy a Te céged, a Te terméked, a Te szolgáltatásod lesz a legjobb az értékesítésben, a kommunikációban vagy akár az egész piacond.. de vajon mi kell ehhez? Amit az infúziódba csepegtetünk: Egy kis furfang, 30 év tapasztalat, lehengerlő stílus, megspékelve egy kis tartalommarketinggel és az extra egy szemüveg, aminek köszönhetően Te már nem válsz a médiamanipuláció áldozatává. Ugye milyen egyszerű?

Akik ennek a mesterei: Janata Kriszta, Wolf Gábor, Dr. Kenyeres Attila

***

06.21

Amikor feladnád…

Türelem, önfegyelem, kitartás, nem csak a sportban, az üzletben és a magánéletben is ez lehet a sikeres hosszútávú gyümölcsöző együttműködés titka. A sportolás által olyan készségeket, értékeket és rendszereket tanulhatunk, amiket az élet más területein is hasznosítani tudunk. Ilyen például az önbizalom növekedése, a céltudatosság, motiváltság, sportszerű versenyzés és önmagunk, valamint az elvégzett munka értékelése és mások tisztelete. Hogyan lehetséges mindez? Arról Dr. Kiss Gergely olimpikon, Kertész Róbert Ironman és Kocsis Zsuzsi mesél majd nekünk!

***

09.20

Amitől falra másznak a nők, amit nem értenek a férfiak

Szerepek, elvárások, viselkedések és normák. Kinek mikor mi a szerepe egy családban egy vállalkozásban vagy akár a sarki közértben. Én azt hittem, hogy… pedig Te azt mondtad… lehet félreértettem? Léteznek még férfi női szerepek vagy már teljesen összemosódtak? és ha léteznek hogyan használjuk jól, hogyan ne értsük félre a másikat de legfőképpen hogyan kommunikáljunk jól? ezekben a szerepeben!

Akik ennek a mesterei: Szily Nóra, Doffek Gábor, Jacsó László

***

11.22

Nincs második első benyomás

Benyomás először, másodszor…ééés, eldőlt. Valóban ennyi lenne az egész? Néhány másodperc, ami alatt az érzékszervek által befogott információk idegi utakon az agyba vágtatva rávágják a választ a kimondatlan kérdésre: IGEN vagy NEM? A döntés gyors, az elhatározás maradandó. Ugye?! Tegyél róla, hogy az az első néhány másodperc maradandó élmény legyen – a szó pozitív értelmében-  annak, akivel találkozol.

Akik ennek a mesterei: T.Bieniek Ildikó, Bruck Gábor, Medgyesi Zoltán