Ismerd meg Az JÚNIUS 8.-i

Üzletember akadémia előadóit!

Addel(Ő) magad!

Szabó Attila (Atis) 2010 óta (10éve) foglalkozik nyilvános beszéddel. Beszédeket mondott többek között a BNI éves konferenciáján, a Startup Pirates Budapest rendezvényen és a Juhhé Business rendezvényein. A nyilvános beszéd magabiztosságra gyakorolt hatásáról indított egy tudományos kutatást. Az egyszemélyes Add el(ő) magad transzformációs képzésein jellemzően befektetők, ügyvédek és felsővezetők az ügyfelei. Hitvallása, hogy az őszinte kommunikáció a legfontosabb eszköze a jól működő üzleti kapcsolatok felépítésének.

Az érzelmek szerepe az üzleti döntésekben

A TANÁRÚRtól megtudhatjuk, hogy bármennyire is furcsa az érzelmeknek bizony van logikája… sőt, hiányukat éppen a racionális gondolkodás sínyli meg elsősorban. És ez nemcsak a pozitív érzelmekre érvényes, egy rossz hangulat vagy hirtelen düh javíthatja gondolkodásunk minőségét, és akár az üzleti döntéshozatalban is segíthet.

Az agy tárol a szív emlékezik, avagy a memória mágikus mantrái

Üzleti előadás, vezetői beszéd, prezentáció, konferencia vagy TEDx-beszéd? A memóriádra mindegyiknél szükség van. Tudtad, hogy az agy tárol, a szív emlékezik?Mik lehetnek a memória mágikus mantrái, amiket alkalmazva hatni tudsz az érzelmekre, de a lényeges infok eljutnok az agyhoz is?! Tanuld meg a titkot Magyarország legfoglalkoztatottabb kommunikációs trénerétől!

JEGYEK

Ne hagyd ki ezt az előadássorozatot sem és  válts jegyet a magabiztos, sikeres, vállalkozók közé ONLINE vagy SZEMÉLYESEN!

FIZETÉSI MÓD

Miután leadtad a jelentkezésed, elküldjük az utalási adatokat és a díjbekérőt. Kérjük, hogy az utalást mielőbb teljesítsd, mert a létszám a helyszín miatt korlátozott, és a helyeket az utalások sorrendjében tudjuk biztosítani.

b

SZÁMLÁZÁS

Díjbekérőd és számlád automatikusan kerül kiállításra, így kérlek figyelj az adataid pontos megadására.

Kérdésed van?

Ha maradt kérdésed, amire nem kaptál választ az oldalon, kérlek keress minket az info@uzletemberakademia.info.hu email címen és mihamarabb megválaszoljuk azokat.

MIT VISZEL MAGADDAL A következő ÜZLETEMBER AKADÉMIÁRÓL?

N

Ha jobb vállalkozást szeretnél, először tegyél rendet a fejedben...

Ehhez kapsz olyan segítséget, amit könnyen meg is tudsz valósítani…
N

Mennyire vagy jó cégvezető?

Minden cég növekedése a vezetői szinten áll vagy bukik. Ahol képesek a vezetők túlnőni önmagukon, ott a növekedés folyamatos. De ezen dolgozni kell, fejleszteni önmagunkat. Te hogyan fejleszted?

N

Miért fontos az EQ?

Az érzelmi intelligencia (EQ) az ember olyan jellemzője, amely az iskolai végzettségénél és értelmi képességeinél is jobban meghatározza munkahelyi sikerességét. A magas EQ-val rendelkezők jobban teljesítenek a munkában.

N

Tiszta beszéd!

A magabiztos megszólalás és a meggyőző kapcsolatteremtő képesség növeli a vezetők eredményességét.

N

Tudtad?

Szakmai segítséggel és okos gyakorlással senki nem akadályoz meg abban, hogy Te is sikeres cégvezető legyél

N

Magabiztosabb megszólalás

Magabiztosabbá szeretnéd tenni megszólalásod, a hangod nem fejezi ki megfelelően személyiségedet, munkaeszközöd a beszéd, ezért szeretnéd fejleszteni,

Akik már részesei voltak az Üzletember Akadéámiának!

Ha a hétköznapjaidban nem mersz segítséget kérni vagy nincs kitől, itt megtalálod a megoldást, mert ezek a vállalkozói példák segíteni fognak, hogy túljuss a nehézségeken!

 

BÉRLET

N

3 alkalom

N

8 előadás

N

12 óra oktatás

JEGYEK

Ne hagyd ki ezt az előadássorozatot sem és  válts jegyet a magabiztos, sikeres, vállalkozók közé ONLINE vagy SZEMÉLYESEN!

FIZETÉSI MÓD

Miután leadtad a jelentkezésed, elküldjük az utalási adatokat és a díjbekérőt. Kérjük, hogy az utalást mielőbb teljesítsd, mert a létszám a helyszín miatt korlátozott, és a helyeket az utalások sorrendjében tudjuk biztosítani.

b

SZÁMLÁZÁS

Díjbekérőd és számlád automatikusan kerül kiállításra, így kérlek figyelj az adataid pontos megadására.

Kérdésed van?

Ha maradt kérdésed, amire nem kaptál választ az oldalon, kérlek keress minket az info@uzletemberakademia.info.hu email címen és mihamarabb megválaszoljuk azokat.

REGISZTRÁLOK
Nem szeretnék a vállalkozásom ellensége lenni!

Helyszín és időpont

HELYSZÍN

BNI Északnyugat központ

Budakalász, József Attila utca 85.

IDŐPONT

2021. június 8.

14:00-18:00 

RÓLUNK MONDTÁTOK

” Valódi üzletemberek nyíltan és őszintén beszélnek a mindennapi nehézségekről… “

Kíváncsian várom, hogy milyen információkat tudok majd kapni és adni az akadémián!.”

Varga László

Gold Executive Vezető

A vállalkozásomba azonnal beépíthető, alkalmazható tudást kaptam. Széleskörű, sokrétű információt. Én az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, ahol profi, saját szakterületük kiválóságaitól tanulhatok, bővíthetem ismeretemet!

Olyan vállalkozásoknak ajánlom az Akadémiát, akik nem elégszenek meg azzal, hogy jók, hanem profik akarnak lenni! Nyitottak egy olyan új lehetőségre, ahol a TUDÁSMEGOSZTÁS szívből jön!

Szommer Tímea

tulajdonos, Szommer könyvelő iroda

Szuper előadások lesznek , kövessétek az oldalt.”

Püsök Zoltán

Inkasszó Akadémia

“Az első Akadémián volt szerencsém jelen lenni, Pricz Kati és Püsök Zoltán gondolatai a mai napig a fejben járkálnak. Nagyon ajánlom az elakadt cégvezetőknek, akik még keresik az utat vagy komplex megoldásokra vágynak.”

Sarus-Zsivicza Diána

tulajdonos, Lollipop reklámajándék

Az Üzletember Akadémia azzal emelkedik ki a hagyományos képzések közül, hogy a baráti hangulat mellett a tagok és az előadók egyaránt nyitottan állnak egymáshoz. Az előadások sokszínűek és minden előadó hiteles, hiszen minden főelőadó a saját szakterületéhez kapcsolódó témát mutatja be. A szuper előadások között pedig adott a lehetőség a networking-re, úgyhogy ha szemfüles vagy akár a kapott tudásanyagon kívül még üzletet is köthetsz. Nekem a legjobban az előadási készséget fejlesztő előadás tetszett Dr. Prezi-től.

Csereklyei Bálint

tulajdonos, Ilogistic

Gyakran ismételt kérdések

VÁSÁRLÁS ELŐTT

Mikor kapom meg a számlát

Ha utalással fizeted ki a belépő(i)det, akkor a megrendelés összegének beérkezése után küldjük az e- számlád az általad megadott adatokkal az e-mail címedre.

Mikor és hogyan kapom meg a belépőmet?

Nincs fizikai jegy a rendezvényre. A rendezvényre hozd magaddal kérlek  a fizetést igazoló számlád, ez biztosítja a helye(i)det a rendezvényre.

VÁSÁRLÁS UTÁN

Nem érkezett meg a számlám, mit tegyek?

Valószínűleg a spam mappába kerültünk, vagy ha céges e-mailt adtál meg, nem engedi át a levelet a
céges tűzfal.

Írj nekünk e-mailt az office.pest@bni-eszaknyugat.hu címre

június 8 még messze van kapok emlékeztetőt?

A rendezvénnyel kapcsolatos összes fontos tudnivalóról küldünk egy nagyon részletes tájékoztatást az általad megadott e-mail címre.
A rendezvény előtti napokban pedig küldünk még egy emlékeztetőt, amibe újfent csatolunk minden fontos részletet, hogy biztosan meglegyen minden információd egy helyen.

Lenne még kérdésem...

Ha bármilyen kérdésed felmerül, telefonon és e-mailben is elérsz minket: írj nekünk e-mailt az office.pest@bni-eszaknyugat.hu címre, vagy hívj minket a +36 30 243 53 83 as telefonszámon munkaidőben.